Неділя
28.04.2024
01:34
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Дошкільний навчальний заклад №9 "Ромашка"
Мирноградської міської ради Донецької області
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

  «Велике будівництво» — загальнонаціональний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти. Проєкт був ініційований Президентом Володимиром Зеленським у 2019 році. В межах проекту проводиться реконструкція дошкільного навчального закладу № 9 «Ромашка» Мирногадської міської ради Донецької області. У закладі освіти будуть створені всі умови для того, щоб дошкільники отримували якісні освітні послуги:

• Термомодернізація будівлі;

• Заміна внутрішніх мереж водо-, тепло-, електропостачання;

• Оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень із заміною технологічного обладнання;

• Виконання заходів щодо доступності об’єкта для мало мобільних груп населення;

• Заміна меблів;

• Благоустрій прилеглої території, озеленення.

Поставити на облік дитину, що потребує місця в ДНЗ № 9 "Ромашка"  можна вже сьогодні.

Знайдіть в меню сайту http://dnz-romashka.at.ua/  розділ "Електронна реєстрація" та дійте за інструкцією або зверніться в робочий час за телефонами: 050 986 40 96;        095 466 32 48

Просмотров: 243 | Добавил: Clip | Дата: 23.04.2021 | Комментарии (0)

  Щороку, в третю суботу квітня, коли наша планета Земля вже готова до весняного оновлення, в Україні святкують День довкілля. Головною метою цього свята є поліпшення стану української природи. Діти груп раннього віку ДНЗ № 9 «Ромашка» разом з вихователем Іриною Бурою не залишили без уваги цей день. Малята залюбки допомагали доглядати квіти у куточку природи. На прогулянці малюки з вихователем провели корисну та цікаву роботу: привели до ладу ігровий майданчик, висадили квіти у квітник, посадили цибульку на грядку. З задоволенням попрацювали та дізнались багато корисної інформації

Просмотров: 178 | Добавил: Clip | Дата: 18.04.2021 | Комментарии (0)

  20 березня відзначається Всесвітній день горобців. Це свято має на меті підвищити обізнаність про такого птаха як горобець хатній. Вони живуть в містах і селах, не бояться селитися поряд з людьми. На сьогоднішній день горобці мають одні з найбільших популяцій у містах, але численість цих птахів з кожним днем неухильно скорочується. З метою виховання в дітей бажання берегти і охороняти природу, дбайливого ставлення до птахів вихованці групи раннього віку разом з вихователем Лідією Васєчкіною приєдналися до цього свята. До дітей в групу завітав горобчик, який розповів про те, як живеться пташкам взимку та ранньою весною. Малюки розглянули ілюстрації із зображенням зимуючих птахів, пограли в дидактичні ігри "Лото-птахи", "Знайди пару". За допомогою ватних паличок намалювали зернятка для горобчика та пограли в рухливу гру "Горобчики і автомобіль"

Просмотров: 161 | Добавил: Clip | Дата: 19.03.2021 | Комментарии (0)

  Безпека дитини це найголовніше в нашому житті. Ми дякуємо пожежній охороні (Часть ДПРЧ-52 ДПРЗ 9 ГУ ДСНС України Донецької області), що вони завітали до вихованців ДНЗ № 9 «Ромашка» на тематичну зустріч. Пожежні подарували дітям радість і зацікавленість, адже з самого раннього віку діти навчаються особливостям цієї професії. Діти вітали гостей віршами та солодощами. Захід організувала вихователь молодшої групи Анна Колосова. Колектив ДНЗ № 9 "Ромашка" щиро вітає всіх пожежних з Днем працівників пожежної охорони і від душі бажає ніколи не втрачати пильності, впевненості, майстерності та професіоналізму. Нехай полум'я палахкотить тільки в люблячому серці і буде тільки вогник щастя

Просмотров: 196 | Добавил: Clip | Дата: 29.01.2021 | Комментарии (0)

  В межах реалізації Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком тривають роботи з реконструкції дошкільного навчального закладу № 9 "Ромашка". Загальна вартість робіт близько 57 мільйонів гривень.

Роботи виконує підрядник – ТОВ «Добробудъ»

Початок реконструкції - 1 липня 2020 року.

Проектна потужність закладу – 210 місць (12 груп).

Групи, які функціонували до реконструкції закладу, тимчасово працюють на базі дошкільних закладів № 3 «Сонечко» та № 8 «Конвалія». Збережено як дитячий контингент, так і персонал ДНЗ № 9 «Ромашка».

Станом на 1 січня 2021 року завершено будівництво скатної покрівлі, системи опалення, вставлені енергозберігаючі вікна та вхідні двері, на 90% виконані роботи щодо оздоблення фасаду, тривають штукатурні, електромонтажні роботи, встановлюються системи вентиляції, водопостачання, каналізації.

Поставити на облік дитину, що потребує місця в ДНЗ № 9 "Ромашка" у 2021-2022 навчальному році, можна вже сьогодні. Знайдіть в меню нашого сайту розділ "Електронна реєстрація" та дійте за інструкцією або зверніться до адміністрації дошкільного закладу (при собі мати ксерокопію свідоцтва про народження дитини).

https://orbita.dn.ua/remont-pid-pilnim-naglyadom-u-mirnogradi-trivaye-rekonstruktsiya-ditsadka-romashka.html

Дивіться як відбувається реконструкція у фотозвіті...

Просмотров: 218 | Добавил: Clip | Дата: 03.01.2021 | Комментарии (0)

  До Міжнародного дня чаю вихователь групи раннього віку ДНЗ № 9 «Ромашка» Лідія Васєчкіна провела для вихованців тематичне заняття. Діти познайомились з видами чаю, з правилами заварювання, дізнались, що чай - корисний напій, який знімає втому, піднімає настрій, бадьорить, зігріває. Під час заходу були проведені дидактичні ігри "Знайди пару", "Збір чаю" та дихальна гімнастика "Гарячий чай". В кінці заняття діти частували чай із солодощами

Просмотров: 180 | Добавил: Clip | Дата: 14.12.2020 | Комментарии (0)

  З метою активізації роботи щодо святкування державних свят, відзначення пам’ятних дат і популяризації сучасних підходів до реалізації вихованої роботи з національно-патріотичного напрямку серед закладів освіти ДНЗ № 9 «Ромашка» взяв участь у міському етапі обласного конкурсу патріотичного календаря «Знай історію, плекай майбутнє». За підсумками роботи журі в номінації «Найкращий патріотичний календар закладу дошкільної освіти» наш календар посів І місце і був направлений до обласного організаційного комітету (м. Краматорськ) для участі в обласному конкурсі патріотичного календаря «Знай історію, плекай майбутнє» серед закладів освіти Донецької області.

Ідея – «Червона книга України». Наша мета: виховати патріотично налаштовану особистість дошкільника через любов до природи, бережливого ставлення до неї. Сприяти формуванню у дитини гордості за свою державу, розуміння її величності та різноманіття, усвідомлення можливості втратити скарби нашої неньки.

Перейдіть за QR-кодом! Україна – це ти! Тому починати потрібно з себе!

https://drive.google.com/file/d/13g6HnOHeIQtthLtbSWxjSgZabp6kwYI8/view?usp=sharing

Просмотров: 202 | Добавил: Clip | Дата: 12.12.2020 | Комментарии (0)

  До Всесвітнього дня ґудзиків вихователі груп раннього та молодшого дошкільного віку ДНЗ № 9 «Ромашка» організували для дітей цікаві розвивальні ігри: «Впізнай та покажи ґудзик», «Застебни ґудзик на кофтинці», «По ґудзиковій доріжці», «Ґудзикова шнурівка», «Збери за кольором»

Просмотров: 168 | Добавил: Clip | Дата: 16.11.2020 | Комментарии (0)

  Колектив ДНЗ № 9 «Ромашка» напередодні Всеукраїнського дня Дошкілля здійснив екскурсію цікавими містами нашої Донецької області. В цьому році ми з задоволенням відвідали регіональний ландшафтний парк «Клебан-Бик». Це наш край, чарівна природа, краєвиди, які заворожують, наша історія… Ми в захваті!

Просмотров: 191 | Добавил: Clip | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

  Мирноград – одне із перших міст в Україні, яке почало тісно та плідно співпрацювати з Європейським інвестиційним банком. Завдяки грантовим коштам вже повністю завершено або вийшло на фінішну пряму шість масштабних проектів. І днями стартував ще один. У місті розпочато повну реконструкцію дитячого садочка № 9 «Ромашка». Результатом наполегливої роботи міського голови Александра Брикалова, колективу відділу інвестицій та відділу освіти невеличкий проект на частковий ремонт перетворився на велику повну реконструкцію із відновленням роботи законсервованого (з 1992р) крила та повної модернізації будівлі не тільки зовні, а й всередені, із заміною всього внутрішнього обладнання. Це буде Новітній освітній простір!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=a8Nk7Fz5kqI&feature=emb_logo

Просмотров: 174 | Добавил: Clip | Дата: 11.07.2020 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 »
Форма входу
Логин:
Пароль:

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Погода

Новини
[21.04.2024]  Запитай про вакцинацію в експерта (10)
[21.03.2024]  Атестація педагогічних працівників (20)
[22.01.2024]  День Соборності (41)
[09.01.2024]  Зимові розваги (37)
[09.01.2024]  Тривають заняття з наймолодшими (49)
[09.01.2024]  На гостину завітала Зимонька-зима (39)
[20.10.2023]  НЕБЕЗПЕЧНО!!! ГРВІ, ГРИП!!! (74)

Партнери сайту
Відділ освіти

Офіційний сайт Мирноградської міської ради

Танцевальный портал Донецкого региона